Bir Unbiased Görünüm günlük casual ayakkabı

Wiki Article

Ayakkabının dış kısmına nazır tarafta bilek üzerinde kâin değerli detayı seçiminıza klasik ve havalı bir dokunuş katmanıza yardımcı olur.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Bilgi sahiplerinin (İlgili kişilerin) zatî verilerine değgin taleplerini Şirketimize ovalı olarak iletmeleri yerinde Şirket veri sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak koca bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam derece allıkıyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ait topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla faziletli jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı kadın günlük rahat ayakkabı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Konforlu bir layihama sahip olan iç tabanı ile ayakların bot içerisinde rahat etmesine yardımcı olur.

Topuk tipi midi topuk topuk yükseklik 6,5cm materyal p u marka ymn biçim tam biçim kategori trendleri günlük bot,klasik bot, sivri burunlu bot ymn kadın topuklu bot rzk: Sivri koku alma organı kesimi ve tutarlı gestalt kare tasarım şümul topuğu ile epey ince bir görünüme malik olan bu fermuarlı bot ile zahmetsiz bir şıklığa kavuşacaksınız.

Yaz periyodunun en film yıldızı parçalarından biri olan parafin ve mülevven elbiselerle kovboy çizmeler bohem bir stil oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Yaz mevsimine elverişli üslup alan deriden binalmış kovboy modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Tabaya uyan renkler ve ten rengi uyumu ile beraberinde komple bütsanlık sunma eden kombinler yapabilirsiniz. Mesela taba kırmızı uyumu ile bütün ten renklerine yakışır üslup ve şık etek kombinler yapabilirsiniz.

Taba rengi etek kombini, renkli etek kombinleri denilince akla gelen, bayanların yaz kış kullandıkları etek kombinleri ortada zemin almaktadır. Taba rengi son dönemlerde şansı parlayan ve hoppadak vakit kaybetmeden her mevsim giyim koleksiyonları dâhiline giren renkler arasında alan almaktadır.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Basitçe iadeli talebi oluşturduktan sonra anlaşvarlıkı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin düzenınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Report this wiki page